Over ons

Dé rabarberspecialist, dat proef je!


In 1965 legde Frans Mies, de vader van de huidige eigenaar/directeur Alex Mies, de basis van het bedrijf.
Tussen toen en nu is er veel gebeurd. Van een gecombineerde teelt van rabarber buiten en witlof in de wintermaanden binnen, naar een volledige specialisatie op rabarber.

Vandaag de dag is Rabarberkwekerij Mies BV dé betrouwbare producent van de smakelijkste verse rabarber. Retailketens in Engeland, Frankrijk, Duitsland en Nederland rekenen bijna jaarrond op onze verse buitenrabarber en geforceerde rabarber uit de kas. Aan deze positie en reputatie hebben we jarenlang gewerkt.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van gecertificeerd rabarberplantgoed voor telers en diverse tuincentra.

We hebben een gemotiveerd team medewerkers die dagelijks voor ons klaar staan, samen zorgen wij ervoor dat de continuïteit voor een vers, en kwalitatief goed product gewaarborgd blijft. De verse rabarber, waar iedereen van kan genieten!

We onderscheiden ons door onze kwaliteit te blijven garanderen, zo zijn wij o.a. GLOBALG.A.P. gecertificeerd en aangesloten bij NAKT, om een gewaarborgde kwaliteit van goed plantmateriaal te kunnen leveren.


Hoe onderscheiden we ons?


  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Bijna jaarrond rabarber
  • Diverse Certificeringen
WILT U RABARBER KOPEN OF WENST U MEER INFORMATIE?

Kom dan met ons in contact!

Offerte aanvragen